6 gewoonten van een ideale sekspartner

6 gewoonten van een ideale sekspartner

Je kunt een slechte vriend zijn en een vreselijke echtgenoot, maar je zult een eersteklas sekspartner zijn!

Zelfs als je geen uitstekende fysieke gegevens hebt, heb je nog steeds de kans om in haar geheugen te blijven met een uitstekende minnaar. Om dit te doen, is het voldoende om zes eenvoudige regels te volgen.

Neem altijd zielen

Je denkt dat dat elke drie dagen een douche is, is een onnodige luxe en ontneemt ook de aarde van kostbaar gechloreerd water? Ja graag. Maar maak een uitzondering als je seks hebt (in de zin, als bij iemand

anders). Zorg ervoor

sildenafil kopen online

dat u direct voor seks een douche accepteert. Geloof me, een goede minnaar – ten eerste van al een schone minnaar.

Negeer de Prelude niet

Zoek een man die overal geen haast heeft, valt niet en valt na het begin niet in slaap – een groot succes. Vrouwen, in tegenstelling tot mannen, zijn meer gericht op het proces dan het resultaat. Ja, en zijn opgewonden langzamer. Dus een hoogwaardige en ongehaaste prelude is in staat om je in de ogen van het meisje te verheffen (zelfs als je na de inleiding je zo hebt gedoofd dat je smeert).

Lees ook

Vraag haar als in het algemeen

Natuurlijk moet u niet deelnemen aan vragen. Maar te goede mening over jezelf en overmatig vertrouwen kan schaden. Daarom is het nodig om het meisje te informeren als ze van houdt wat je seks hebt op een wasmachine. Misschien geeft ze de voorkeur aan vaatwasser.

Wees nieuw open

Wij meisjes, liefdesexperimenten. Maar helaas stotteert het zelden over hen: het archetypische idee van ons is te veel dat een fatsoenlijke vrouw een seculiere seks moet hebben met seks, en niet ontvouwen van kennismaking. Dus suggereer jezelf, vies je dier. Je zult aangenaam verrast zijn hoe ver elke tweede fatsoenlijke meid kan gaan in de seksexperimenten in seks.

Ik ben verantwoordelijk voor je orgasme

Je hebt waarschijnlijk gemerkt dat iedereen met een vrouwelijk orgasme is gedragen, en weinig mensen stotteren over man. Natuurlijk, want voor een man om een ​​orgasme te ervaren gemakkelijker dan! Dat is waarom, wanneer we een man onder ogen zien die de climax nog steeds niet kan bereiken, zijn we nog meer verloren dan jij, wanneer je het meisje niet kunt brengen aan een orgasme. Zorg alsjeblieft voor je orgasme zelf. Je hoeft niet ons geduld van eindeloze seks te ervaren, wat niet leidt tot alles (eerlijk gezegd, de waarde van seks wordt sterk verminderd na een uur actieve belastingen in bed). Wees een man, vertel me wat je nodig hebt en in welke houding.

Behandel seks niet serieus

Overmatige seks is in staat om de meest aangename avond te bederven. Als we zien dat een man seks waarneemt als een serieuze marathon (slechter – liefdadigheid), beginnen we onszelf te nervous en kunnen we niet ontspannen. Dus https://schildersbedrijf-in-den-haag.expertpagina.nl/ wees niet bang om grap te maken (maar niet over het uiterlijk van het meisje!) of lach (weer niet over het uiterlijk). Eenvoudige houding ten opzichte van seks helpt om te onthullen en plezier te krijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.