Nektar vs Casper Review: Cila është më mirë në vitin 2022?

Nektar vs Casper Review: Cila është më mirë në vitin 2022?

Ne përfshijmë produkte që mendojmë se janë të dobishëm për lexuesit tanë. Nëse blini përmes lidhjeve në këtë faqe, ne mund të fitojmë një komision të vogël. Këtu është procesi ynë.

Kompanitë e dyshekëve në internet Nectar dhe Casper ofrojnë një gamë të produkteve, duke përfshirë shkumë dhe dyshekë hibrid, plus pajisje të ndryshme, siç janë jastëkët dhe kornizat e shtratit.

Lidhje të shpejta

 • Më e mira për zvogëlimin e transferimit të lëvizjes: dyshek i shkumës së kujtesës nektar
 • Më e mira për lartësi shtesë: Nektar Premium Dyshek bakri
 • Më e mira për izolimin e lëvizjes: dyshek origjinal Casper
 • Më e mira për rehati: dyshek hibrid i casper nova
 • Më e mira për dhimbjen e shpinës: Dyshek hibrid i valës së Casper
 • Më e mira për ftohje: Dysheku i dëborës hibrid i valës Casper

Cilat janë nektari dhe Casper?

Nektari dhe Casper janë kompani në internet që ofrojnë dyshekë, korniza shtrati dhe pajisje shtesë. Të dy kompanitë ofrojnë një përzgjedhje të kufizuar të dyshekëve të shkumës ose hibrideve dhe shpërndarjes në shtëpi.

nektar

Sipas uebfaqes së tij, Nectar ofron porosinë në internet dhe blerjet brenda personave në qytete të zgjedhura në të gjithë Shtetet e Bashkuara. Kompania ofron një politikë kthimi 365-ditore që lejon një blerës të kthejë dyshekun për ndonjë arsye.

nektari gjithashtu siguron një garanci të jetës në dyshekët e tij. Garancia mund të përfshijë riparimin e dyshekëve ose zëvendësimin e dyshekëve.

Nektari shet tre dyshekë: dyshekët origjinal të shkumës së kujtesës nektar, dyshekun e shkumës së kujtesës Nektar Premier, dhe dyshekun e bakrit Kryeministri Nektar. Të gjitha janë 100% dyshekë shkumë që ofrojnë disa shtresa shkumë për mbështetje dhe rehati dhe janë në dispozicion në madhësi që variojnë nga binjakët deri tek ndarja King.

Mësoni më shumë rreth markës Nectar.

Casper

Sipas faqes së saj të internetit, Casper ofron blerje në internet dhe brenda dyqaneve në të gjithë Sh.B.A. Kompania ofron një periudhë kthimi 100-ditore, një garanci 10-vjeçare dhe transport falas .

Casper ofron katër lloje të ndryshme dyshekësh. Këto janë:

 • dyshek origjinal Casper, një shkumë 100% ose dyshek hibrid
 • dyshek hibrid Casper Nova, një shkumë dhe dyshek pranveror
 • Casper Wave Dyshek hibrid, i cili përdor shkumë dhe burime së bashku me një shtresë të lartë ftohjeje dhe mbështetje shtesë
 • dyshek hibrid hibrid të valës Casper, i ndërtuar me të njëjtat shtresa si hibridi i valës plus ftohjen shtesë

Madhësitë e dyshekëve variojnë nga Binjakët në Kaliforni (CA) King.

Mësoni më shumë rreth markës Casper.

Pro dhe të këqijat e nektarit

Një person mund të marrë parasysh avantazhet dhe disavantazhet e mëposhtme të markës dhe produkteve https://harmoniqhealth.com/al/myceril/ të nektarit përpara se të bëjë një blerje.

Pro

 • Gjyqi i gjatë i gjumit dhe garancia e jetës
 • Transporti falas dhe kthimet
 • Fletët, jastëkët dhe mbrojtësit e dyshekëve falas Përfshirë
 • Përdor shkuma të çertifikuara nga Certipur-US-së
 • Kompania punon me ekspertë të qëndrueshmërisë për të zvogëluar gjurmën e saj të karbonit

cons

< UL>

 • Të gjitha dyshekët janë shkumë memorie
 • shkumë jashtë gazit të mundshëm
 • Dorëzimi i dorezës së bardhë kushton shtesë
 • Zgjedhja e kufizuar e qëndrueshmërisë së dyshekëve
 • Pro dhe të këqijat e Casper

  Avantazhet dhe disavantazhet e markës Casper dhe Produkteve që një person mund të marrë në konsideratë mund të përfshijë:

  Pro

  • Gjyqi 100-Night
  • Garancia 10-vjeçare
  • Dorëzimi falas
  • Mbulesat e dyshekëve Përdorni materiale të ricikluara
  • shet të dy shkumat dhe dyshek hibrid
  • përdor shkuma të çertifikuara nga Certipur-US-së
  • -Sharrni dorëzimin dhe vendosjen c OST Extra
  • Fletët dhe jastëkët vijnë veçmas

  Një pesë yje të mundshëm në TrustPilot, bazuar në 44 rishikime.

  Shqyrtimet pozitive të nektarit përmendin dyshekë me cilësi të mirë me lehtësim të presionit. Sidoqoftë, 84% e rishikimeve i japin kompanisë One Star. Këto vlerësime negative shpesh përmendin shërbimin e dobët të klientit dhe vonesat e porosive. Vlerësimi i Casper është 4.1 i Casper është 4.1 në TrustPilot, bazuar në mbi 6,000 rishikime.

  70% e rishikimeve të Casper i ofrojnë kompanisë pesë yje të plotë. Komente pozitive përmendin shërbimin e mirë të klientit dhe produktet cilësore. Shqyrtimet negative shpesh përmendin qëndrueshmëri të dobët dhe çështje me kthimet.

  dyshekët për të marrë parasysh

  Ju lutemi vini re se shkrimtari i këtij artikulli nuk i ka provuar këto produkte. Të gjitha informacionet e paraqitura janë thjesht të bazuara në kërkime dhe të sakta në kohën e botimit.

  Lajmet Mjekësore Sot ndjek një proces të rreptë të zgjedhjes dhe verifikimit të produkteve. Mësoni më shumë këtu.

  Më poshtë është një gamë e dyshekëve të nektarit dhe Casper që një person mund të marrë parasysh për nevoja të ndryshme të gjumit.

  Më e mira për zvogëlimin e transferimit të lëvizjes: dyshek i shkumës së kujtesës nektar

  Ky dyshek përmban shtresa të frymëmarrjes për të promovuar rrjedhën e ajrit, e cila ndihmon në parandalimin e mbinxehjes dhe i mban njerëzit të freskët ndërsa flenë.

  Nektari pretendon se ky dyshek mund të minimizojë transferimin e lëvizjes, duke ndihmuar parandalimin e njerëzve të zgjohen kur partnerët e gjumit lëvizin natën.

  Ky dyshek i firmës së mesme vjen me dy jastëkë falas, një fletë fletësh dhe një dyshek të mbrojtur.

  Dysheku i shkumës së kujtesës nektar vjen në shtatë madhësi dhe kushton midis 399 dhe 1,138 dollarë.

  Më e mira për të gjitha pozicionet e gjumit: Dysheku i shkumës së kujtesës Nektar Premier

  Ky dyshek përfshin një mbulesë ftohëse dhe shkumë memorie të veshur me xhel për të ndihmuar në rregullimin e temperaturës së një personi. Në përgjithësi, ka pesë shtresa, duke përfshirë një mbulesë ftohëse të mbushur me tegela.

  Nektari pretendon se dysheku ka një shtresë bazë të qëndrueshme dhe të qëndrueshme dhe do t’i përshtatet çdo kornize shtrati. Për më tepër, kompania shkruan se ajo projektoi këtë dyshek që i përshtatet të gjitha pozicioneve të gjumit.

  Ky dyshek është firma e mesme.

  Dysheku i shkumës së kujtesës Nektar Premier kushton midis 799 dhe 1.698 dollarë. > Nektari shkruan se bakri tërheq nxehtësinë nga trupi dhe është çiftuar me teknologji të ftohtë në prekje për t’i mbajtur fjetësit të freskët.

  Ai gjithashtu përmban shkumë memorie që lehtëson presionin, një shtresë të shkumës mbështetëse dhe një shtresë bazë 9-inç (in).

  Shtresa e rehatisë është 1 në më të trashë, dhe shtresa bazë është 2 në më të trashë se në dyshekët e tjerë të nektarit. Nektari shkruan se kjo ofron rehati dhe mbështetje të përparuar.

  Dysheku është një dyshek i firmës së mesme.

  isshtë modeli më i shtrenjtë i nektarit, që kushton midis 1,099 dhe 2,298 dollarë. >

  Ky dyshek është në dispozicion ose në një model të gjithë-Foam ose Hybrid.

  Shkuma është më e butë rreth trupit të sipërm dhe më i fortë rreth vitheve për të siguruar mbështetje të përshtatshme për ato zona.

  Dysheku origjinal Casper vjen në gjashtë madhësi dhe kushton midis 895 dhe 1.695 dollarë. >

  Ajo ka shtatë zona mbështetëse nën supet, ijet, belin dhe shpinën e poshtme. Casper shkruan se ky dyshek është i përshtatshëm për pozicione të ndryshme të gjumit.

  Mbulesa e dyshekut përbëhet nga pëlhurë që përfshin deri në 70 shishe të ricikluara.

  Dysheku hibrid Casper Nova kushton midis 1,395 dhe 2,895 dollarë.

  Më e mira për dhimbjen e shpinës: Dyshek hibrid i valës Casper

  Casper Market këtë dyshek si të përshtatshëm për njerëzit që përjetojnë dhimbje në shpinë.

  Dysheku përmban pods xhel që synojnë të heqin belin e një personi dhe të ulen shpinën për të mbajtur shtyllën kurrizore.

  Burimet punojnë për të parandaluar fundosjen dhe promovimin e rrjedhës së ajrit.

  Dysheku hibrid i valës Casper kushton midis 1,795 dhe 3,495 dollarë. > Kompania shprehet se një person mund të flejë 6 gradë më të freskët me këtë dyshek, bazuar në testet e kompanisë duke krahasuar dyshekët hibrid hibrid të valës.

  Mbulesa e QuickCool përdor materialin e ndryshimit të fazës që është i freskët në prekje me një shtresë xhel të hollë ftohës në majë të një shtrese shkumë të shpuar. Kompania gjithashtu përfshin gjashtë grupe grafit Heatdelete në qendër të dyshekut, të cilat mbledhin dhe drejtojnë nxehtësinë larg trupit.

  Kjo është më e shtrenjta nga dyshekët Casper, që kushton midis 2,295 dhe 3,995 dollarë.

  Zgjedhja e dyshekut më të mirë të nektarit ose Casper

  Kur zgjedh dyshekun më të mirë për ta, një person duhet të marrë parasysh faktorët e mëposhtëm:

  Pozicioni i gjumit

  Ekzistojnë tre pozicione kryesore të gjumit:

  • Ana
  • mbrapa
  • stomak

  Disa njerëz janë gjumë të kombinuar dhe pozicionet e ndërrimit gjatë gjithë natës.

  Të dy Casper dhe Nectar pretendojnë se produktet e tyre mund të mbështesin të gjitha pozicionet e gjumit. Opsionet hibride të valëve të Casper dhe Nova mund të jenë më të mirat për gjumin anësor për shkak të shtresave të tyre shtesë të rehatisë dhe mbështetjes. Përndryshe, të dy markat e dyshekëve duhet të jenë në gjendje të mbështesin një person pa marrë parasysh se si flenë.

  Mësoni për pozicionin më të mirë të gjumit për dhimbje në shpinë.

  Mbështetja e pikës së presionit

  Pikat e presionit janë zona specifike në trup që vijnë në kontakt me dyshekun dhe ka shumë të ngjarë të bëhen të lënduar. Ata shpesh janë në zona më të mëdha të trupit ose ku një pjesë kockore ngjitet në dyshek. Pikat e presionit

  ndryshojnë bazuar në pozicionin e gjumit të një personi. Dyshekët që mbështesin pikat e presionit përpiqen të parandalojnë çdo pikë të vetme të presionit të ketë shumë peshë. Ata përpiqen të shpërndajnë ngarkesën në mënyrë të barabartë në të gjitha pikat e kontaktit me dyshekun.

  Sipas një studimi të vogël të vitit 2017, pikat më të zakonshme të presionit gjatë gjumit janë supet, mollaqet dhe disa zona të shpinës. Dyshekët që nuk adresojnë në mënyrë efektive pikat e presionit mund të çojnë në plagë presioni dhe cilësi të dobët të gjumit.

  Të dy Casper dhe Nectar pretendojnë se produktet e tyre ofrojnë lehtësim të pikës së presionit.

  Nektari pretendon se produktet e saj janë të përshtatshme për lehtësimin e pikave të presionit për shkak të shkumës së tij më të lartë se industri-industri standarde.

  Casper nuk shtjellon lehtësimin e pikave të presionit, por ka nivele të ndryshme të densitetit të shkumës rreth ku do të jenë ijet e një personi. Kompania pretendon se kjo do të sigurojë shtrirjen e duhur kurrizore me mbështetje më të fortë nën ijet.

  Mësoni rreth 5 dyshekë të tjerë për lehtësimin e pikave të presionit këtu.

  Pesha e një personi

  Pesha e një personi mund të ndikojë në rehatinë e tij kur shtrihet në një dyshek me shkumë kujtese. Shkuma e kujtesës ofron më shumë rehati për njerëzit me pesha më të larta të trupit.

  Njerëzit me peshë të moderuar mund të zbulojnë se shkuma e kujtesës ndihet më e fortë dhe më pak e rehatshme. Sipas faqes së saj të internetit, Casper ofron modele hibride me burime, duke i bërë ato pak më të rehatshme për disa njerëz.

  Njerëzit me të gjitha peshat e trupit ka të ngjarë të zbulojnë që të dy markat ofrojnë mbështetje dhe rehati të mirë.