Regels van succesvolle video

Regels van succesvolle video

Datum is altijd een heel boeket van emoties en ervaringen. Vooral als de steden en landen gescheiden zijn, bindt zich ook slechts een dunne schroefdraad van wederzijdse sympathie.

Om de gewenste indruk te maken en zich zelfverzekerd te voelen, onthoud dan een paar eenvoudige regels van videocommunicatie.

Glimlach oprecht

Glimlach – de beste manier om een ​​aangename indruk te maken en de interlocutor. Het creëert een sfeer van vriendelijke en ontspannen communicatie. Bovendien is het je belangrijkste wapen in de strijd tegen opwinding, en niet alleen eigen, maar ook je interlocutor. Dus als je een opwinding of spanning voelt, glimlach dan oprecht.

Contact houden

Het is bekend dat een nauwe weergave en contact van de ogen een storm van emoties in een relatie tussen een man en een vrouw veroorzaakt. Draaien van de kamer of kijkend naar de “eerdere” camera’s,

kunt u indruk maken op een verdachte of onzeker man. Vergeet niet dat de interlocuteur uw absolute aandacht verdient. Houd er rekening mee dat wanneer je naar het gezicht van de interlocutor in het Skype-venster op het scherm kijkt, hij je ogen niet ziet. Om dit te doen, moet je naar de camera kamagra oral jelly 100mg kijken.

Ontmoet de kleding ..

Je hebt waarschijnlijk gemerkt dat in foto’s kleding soms enigszins anders kan uitzien dan in werkelijkheid. Hetzelfde en op het scherm. Kleuren op het scherm zien er helderder uit en te heldere tinten kunnen de interlocutor irriteren. Kies daarom voor een videometing dapper alle tinten blauw, blauw of lila, terwijl rood of oranje het beter is om te weigeren. Een andere regel is niet om kleding te dragen in een kleine tekening (kooi, bloemen, polka dots, strip, etc.) – Zal zeker rijk zijn. Om dezelfde reden zijn glanzende en flikkerende stof niet geschikt.

Jou foto

Ondanks het feit dat de interlocutor je niet in staat zal zijn om je in de buurt te zien, maak je geen lesgeven en lesgeven. Het feit is dat met een goede foto’s generic cialis van de goede camera in Skype je nu in staat stellen om de kleinste details van je gezicht op het scherm te zien. Kies je afbeelding, maar overdrijf het niet: een voldoende lichtgewicht tonale room, flikkerend poeder en lipgloss. Haar is beter opgelost, het zal de nadruk leggen op vrouwelijkheid en seksualiteit. Het maakt niet uit of het romantische krullen of rechte stromende strengen zal zijn, het is beter om ze te leggen, zodat het niet nodig is om het kapsel constant te corrigeren.

Entourage (sfeer)

Denk eraan, niet alleen je uiterlijk is belangrijk, maar ook wat om je heen is. Zorg ervoor dat de webcam op een zodanige manier is gevestigd dat uw gesprekspartner niets overbodig zal zien (bijvoorbeeld een halfvoetige vriendin die uit de badkamer komt, of een vriendin zelf, een gezichtsmasker van Blue Clay heeft gemaakt) wees te helder of obsessief, zodat niets je van elkaar afleidt. Als er een humeur is, probeer dan een beetje romantiek toe te voegen: plaats een vaas met bloemen of fruit in de buurt, verlicht een paar kaarsen, je kunt zachte muziek en.t.D. Opties zijn alleen beperkt door uw fantasie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.